4gamers.be

Xbox All Access officieel aangekondigd

Door Jay, 28-08-2018 09:52

Vorige week dook Xbox All Access op als een nieuwe abonnementsdienst van Microsoft, al leek het eerder om een afbetalingsdienst te gaan. Inmiddels is Xbox All Access officieel aangekondigd en het is inderdaad wat ervan verwacht werd.

Concreet bestaat Xbox All Access uit een contract van 24 maanden. Je krijgt een Xbox One S of Xbox One X + Xbox Live Gold en de Game Pass. Elke maand betaal je 22 dollar (Xbox One S) of 35 dollar (Xbox One X) en aan het einde van de 24 maanden is de console officieel van jou. Wil je het plan vroegtijdig stopzetten, dan betaal je het resterende bedrag voor de console.

Wie kiest voor dit afbetalingsplan, is aan het einde van de 24 maanden goedkoper af dan wanneer hij of zij alles meteen en apart zou kopen, dus wie niet meteen het grote geld op tafel kan leggen, heeft een mooie optie met dit plan.

Helaas voor geïnteresseerden bij ons is Xbox All Access (nog) niet bij ons beschikbaar. Enkel in de VS, Australië, Canada en Puerto Rico kunnen ze er gebruik van maken en dan blijkbaar ook nog zolang de voorraad strekt. Bovendien wordt de afbetaling geregeld met een Dell Preferred Account, waarmee gebruikers geholpen worden bij hun technologische aankopen. Vermoedelijk komt hier ook wat reclame bij kijken, dus aan het hele afbetalingsplan hangt blijkbaar ook nog een commercieel Dell-sausje. Bovendien houdt zo'n Dell Preferred Account ook in dat het bedrag dat je maandelijks moet betalen afhangt van je kredietwaardigheid. Sommigen zullen dus meer moeten betalen dan 22 of 35 dollar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.