4gamers.be

Eindelijk: 50 minuten gameplay van Cyberpunk 2077

Door Jay, 28-08-2018 09:59

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk heeft CD Projekt RED nu de eerste gameplaybeelden van Cyberpunk 2077 de wereld ingestuurd. Het gaat meteen om een demo van zo'n 50 minuten, dezelfde demo die de pers op E3 en Gamescom achter gesloten deuren te zien kreeg.

De demo geeft meteen een goed beeld van waar CD Projekt RED op mikt, namelijk een first-person "cyberpunk by day" RPG die je helemaal onderdompelt in een wereld die bruist van het cyberpunk leven.

CD Projekt RED geeft meteen ook wel aan dat Cyberpunk 2077 nog volop in ontwikkeling is en dat deze demo niet per se representatief is voor het finale resultaat. Het geeft een idee van de richting die men uitgaat, maar er kunnen nog veel zaken veranderen. Er worden bijvoorbeeld nog volop nieuwe mechanics getest en ook op technisch vlak kan nog veel veranderen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.