4gamers.be

Nieuwe zoekfunctie voor PSN

Door Jay, 28-08-2018 09:53

Sony lijkt eindelijk eens een nieuwe zoekfunctie voor PSN uit te rollen. Verschillende PS4-gebruikers melden namelijk dat ze een nieuwe zoekfunctie hebben gekregen. Die is makkelijker te gebruiken met een virtueel keyboard en laat toe om specifiek te zoeken op naam, genre, ontwikkelaar en uitgever. Eerder waren die opties er niet en moest de gebruiker scrollen om letters te selecteren en woorden te vormen.

Voorlopig heeft nog maar een beperkt aantal PS4-gebruikers de nieuwe zoekfunctie. Vermoedelijk zit die dus nog maar in een testfase, maar zou binnenkort iedereen ermee aan de slag kunnen.

nieuwe zoekfunctie

oude/huidige zoekfunctie

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.