4gamers.be

In oktober eerste DLC voor Spider-Man

Door Jay, 04-09-2018 10:13

Update

Er is nu ook een eerste teaser trailer voor de DLC in kwestie vrijgegeven. Daarin zien we Black Cat voor het eerst in beeld.

Origineel (29-08-2018, 10:20)

Sony en Insomniac hebben wat meer details vrijgegeven omtrent de post-launch plannen voor Marvel's Spider-Man. Eerder al werd aangekondigd dat The City that Never Sleeps DLC is die uit drie delen bestaat. Het eerste deel, The Heist, verschijnt op 23 oktober, zo is nu aangekondigd. Het tweede en derde deel volgen in november en december. De DLC brengt nieuwe missies, personages (incl. vijanden) en outfits met zich mee.

Doorheen de basisgame ontdekken spelers dat Felicia Hardy, ook bekend als Black Cat, terug is en dat ze aanwijzingen achterlaat om met de voeten van Spider-Man te spelen. In The Heist onthult ze zichzelf eindelijk.

The City that Never Sleeps is in zijn geheel te koop voor 24,99 dollar, maar elk hoofdstuk kan ook los gekocht worden voor telkens 9,99 dollar. De DLC maakt ook deel uit van de Digital Deluxe Edition van 79,99 dollar.

Spider-Man (2018) screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.