4gamers.be

Just Cause 4 toont map van 1024 km²

Door Jay, 03-09-2018 10:14

Als er een nieuwe Just Cause wordt aangekondigd, dan mag je al van één ding zeker zijn: de nieuwe game wordt groter en explosiever dan de vorige. Zo is de map van Just Cause 4 zo'n 1024 km² groot, wat neerkomt op een eiland van zo'n 32 x 32 km.

Dat eiland is Solis, een eilandnatie in Zuid-Amerika. Er bevinden zich vier aparte biomen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. De ene bioom heeft wat weg van een woestijn, terwijl de andere een berg met sneeuw heeft. Elders dan weer is alles mooi groen.

Via de officiële website van Just Cause 4 is nu een grote, interactieve map van de spelwereld beschikbaar gesteld. Op die manier kan je de spelwereld al een beetje verkennen alvorens op 4 december aan het echte werk te beginnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.