4gamers.be

Nieuwe Lord of the Rings MMORPG op komst

Door Jay, 04-09-2018 14:35, bron: https://www.resetera.com/threads/new-lord-of-the-rings-f2p-mmorpg-to-be-develop-publish-by-athlon-games-middle-earth-enterprises.66285/

Athlon Games, dat waarschijnlijk niet meteen een belletje doet rinkelen, heeft aangekondigd dat het samenwerkt met Middle-earth Enterprised, dat zo goed als alle rechten beheert betreffende het werk van J.R.R. Tolkien, voor het ontwikkelen en uitgeven van een nieuwe free-to-play Lord of the Rings MMORPG. De game zou zich afspelen in de jaren voorafgaand aan de gebeurtenissen uit de films.

Veel meer is er voorlopig nog niet bekend over de game, maar over Athlon Games valt wel nog wat te zeggen. Dat is een Westerse afdeling van het Chinese Leyou Tech, dat eerder bekend stond als Sumpo Food. Sumpo Food was vooral actief als kippenvleesproducent, maar investeerde ook in games. Zo nam het in 2014 Digital Extremes (Warframe) over en 2016 volgde Splash Damage (Dirty Bomb). Inmiddels heeft het de kippenvleesproductie van de hand gegaan en richt het zich voornamelijk op games.

De bedoeling van Athlon Games specifiek is om het Oosterse free-to-play model te combineren met Westerse franchises. Een free-to-play Lord of the Rings MMORPG past daar natuurlijk perfect bij, al is het wel nog afwachten wat het eindresultaat zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.