4gamers.be

Henry "Superman" Cavill speelt Geralt in The Witcher van Netflix

Door Jay, 05-09-2018 10:10

We weten al een tijdje dat Netflix werkt aan een serie gebaseerd op The Witcher (de boeken van Andrzej Sapkowski, niet de games van CD Projekt RED) en nu is bekend wie de hoofdrol van Geralt of Rivia op zich zal nemen. Dat is niemand minder dan Henry Cavill, die we kennen als de Man of Steel, oftewel Superman. Hij is ook te zien in onder meer Mission: Impossible - Fallout.

Dat Cavill de rol krijgt, is niet meteen een verrassing gezien recente gebeurtenissen. Ongeveer een maand geleden immers zei Cavill tijdens een interview dat hij een grote fan is van The Witcher en dat hij niet alleen de games heeft gespeeld maar ook de boeken heeft gelezen.

Wanneer we de Netflix serie van The Witcher mogen verwachten is nog niet bekend, maar er wordt duidelijk wel vooruitgang geboekt. Scripts liggen klaar en worden afgewerkt en nu is dus ook de hoofdrol ingevuld. Ook is al bekend dat het eerste seizoen 8 episodes zal bevatten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.