4gamers.be

Gebruik je hoofd in Hitman 2

Door Jay, 05-09-2018 16:04

In een nieuwe video van Hitman 2 wordt duidelijk gemaakt dat je je hoofd zal moeten gebruiken, en dan meer bepaald de grijze massa die erin zit. Je moet immers zorgvuldig te werk gaan als je je missie zonder al te veel kleerscheuren tot een goed einde wil brengen. Handig is dan ook de introductie van een picture-in-picture functie, die je in real-time op de hoogte brengt van belangrijke gebeurtenissen, bijvoorbeeld wanneer een lijkt ontdekt wordt. Zo weet je wat er aan de hand is en hoe je eventueel kan reageren, al is het natuurlijk handig om voortaan je lijken gewoon goed te verstoppen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.