4gamers.be

Kevin De Bruyne niet blij met rating in FIFA 19

Door Jay, 06-09-2018 16:46

Binnenkort verschijnt FIFA 19 en in een nieuwe video ter promotie van de game pikt EA handig in op het feit dat sommige voetballers wel eens laten blijken dat ze het niet eens zijn met de rating die ze in een FIFA-game hebben gekregen. Elke voetballer wil natuurlijk een zo hoog mogelijke rating en blijkbaar zijn heel wat topvoetballers daar ook actief mee bezig, tenminste als we de promovideo mogen geloven. Van Kevin De Bruyne tot Ronaldo en vele anderen, allemaal laten ze blijken hoe belangrijk het is om goed te scoren in FIFA 19.

EA is trouwens net begonnen met het vrijgeven van ratings van de top 100 spelers in FIFA 19. Dat gebeurt gaandeweg, te beginnen met de eerste 20 (100-81). Op plaats 88 komen we meteen al een Belg tegen, zijnde Vincent Kompany. Op plaats 87 pronkt dan weer de Nederlander Arjen Robben.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.