4gamers.be

Fortnite Monopoly binnenkort te koop

Door Jay, 08-09-2018 00:03

Gezien de populariteit van Fortnite is het niet meteen een verrassing dat de game zich leent voor een nieuwe editie van het welbekende Monopoly. De speciale editie zou vanaf 1 oktober te koop zijn, al is niet meteen duidelijk of dat ook voor onze regio geldt. In het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld moet men nog wachten tot eind november.

Deze Fortnite Edition van Monopoly is trouwens meer dan zomaar Monopoly met wat Fortnite visuals. Ook de spelregels immers zijn aangepast om het geheel meer te laten aanvoelen als battle royale. Zo koop je geen eigendommen, maar health points, en kan je medespelers bekogelen met, tja, kogels. Je kan ook een muurtje bouwen om jezelf te beschermen. Uiteindelijk is het de bedoeling alle andere spelers uit te schakelen en zelf als laatste over te blijven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.