4gamers.be

Huwelijksaanzoek in Spider-Man kent hartverscheurende afloop

Door Jay, 10-09-2018 10:58

Je kan er niet naast kijken: Spider-Man voor PS4 is gearriveerd. De game bevat heel wat leuke easter eggs die gretig gedeeld worden via sociale media, waaronder een huwelijksaanzoek waarvoor de basis gelegd werd in mei dit jaar. Tyler Schultz vroeg Insomniac Games toen om een huwelijksaanzoek in de game te verstoppen, want hij was klaar om zijn vriendin ten huwelijk te vragen en een easter egg in een game leek hem wel leuk. Helaas is het huwelijksaanzoek in kwestie inmiddels misschien wel de meest treurige easter egg ooit geworden.

Zo'n 3 tot 4 weken voor de release van Spider-Man heeft de vriendin van Tyler de relatie namelijk stopgezet. In een video op YouTube, die inmiddels verwijderd is, vertelt Schultz dat ze dat deed om een relatie te hebben met zijn broer. Madison, zoals de (ex-)vriendin heet, laat echter weten dat de relatie met de broer pas begonnen is na de breuk met Tyler.

Een pijnlijke situatie dus en bij Insomiac Games hebben ze al aangeboden om het huwelijksaanzoek aan te passen via een patch. Tyler zei aanvankelijk dat hij dat niet wou, maar inmiddels lijkt hij het huwelijksaanzoek te willen vervangen door een ode aan zijn grootmoeder. Zij is overleden aan kanker en heeft de passie van Tyler voor Spider-Man in gang gezet. Zij gaf hem immers zijn eerste Spider-Man comic book. Het ging toen om Amazing Fantasy #15, waarin Spider-Man voor het eerst te zien is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.