4gamers.be

EA bezit nog rechten op Kingdoms of Amalur: Reckoning

Door Jay, 11-09-2018 09:36

Recent liet THQ Nordic weten dat het de rechten op Kingdoms of Amalur had vergaard. Concrete plannen voor het IP werden niet aangekondigd, maar in afwachting van een nieuwe game zou een heruitgave van Kingdoms of Amalur: Reckoning natuurlijk niet onlogisch zijn. Dat blijkt nu echter moeilijker te zijn dan gedacht.

Blijkbaar bezit EA namelijk nog de publicatierechten op de game, waardoor EA toestemming zou moeten geven voor een heruitgave van de game. Niet onmogelijk dus, maar toch iets ingewikkelder omdat THQ Nordic niet alles zelf in handen heeft. Voor compleet nieuwe games rond het IP is er natuurlijk geen probleem.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.