4gamers.be

Bethesda organiseert concert voor goed doel

Door Jay, 11-09-2018 12:29

Bethesda en Metropolis Music slaan de handen in elkaar voor het organiseren van een concert ter ondersteuning van War Child UK, een organisatie die zich inzet voor een wereld waarin kinderlevens niet langer verscheurd worden door oorlog.

Het concert gaat door op 3 november in de Londense Hammersmith Apollo. De ticketverkoop start op 12 september. Naast gewone tickets zijn er ook speciale VIP-tickets die zaken als exclusieve merchandise of een meet-and-greet met componist Inon Zur opleveren. Je kan ook een deel van de partituur van Fallout 76 bemachtigen, inclusief handtekening van Inon Zur.

Tijdens het concert wordt muziek gespeeld van Fallout 3, Fallout 4, The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 76.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.