4gamers.be

Candy Crush bordspel op komst

Door Jay, 11-09-2018 12:35

Er zit een Candy Crush bordspel aan te komen. Een exacte releasedatum is niet bekend, maar we zouden het spel dit najaar nog mogen verwachten. Het spel kan met 2 tot 4 spelers gespeeld worden, zou telkens zo'n half uurtje duren en heeft een prijskaartje van 19,99 euro.

De bedoeling van het Candy Crush bordspel is om als eerste de kers in het midden te bereiken. Dat doe je door een magische ketting van snoepjes te verzamelen. Zodra drie snoepjes van dezelfde kleur echter naast elkaar liggen verdwijnen ze, waardoor je vooruitgang verdwijnt. Op die manier kunnen spelers elkaar dwarsbomen in hun race naar de kers in het midden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.