4gamers.be

Star Wars: Rivals opgedoekt nog voor officiële release

Door Jay, 13-09-2018 10:02

Disney heeft de stekker uit Star Wars: Rivals getrokken en dat terwijl de mobile game voor iOS en Android officieel nog niet eens gelanceerd was. Er was wel een bèta beschikbaar, maar blijkbaar was de feedback zodanig negatief dat dus gewoon beslist is om het spel op te doeken. De game is momenteel al niet meer te downloaden en ook in-game aankopen zijn uitgeschakeld. Wie de game heeft, kan nog spelen tot 11 oktober.

Star Wars: Rivals was een third-person shooter die wat doet denken aan een mobile Star Wars Battlefront, maar blijkbaar was de game overladen met (pay-to-win) microtransacties en stelde de gameplay amper iets voor. Heel wat negatieve feedback dus en een reden voor Disney om er de stekker uit te trekken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.