4gamers.be

Katamari Damacy krijgt een remaster

Door Jay, 14-09-2018 10:07

Katamari Damacy, een third-person puzzle-action game die in 2004 verscheen voor PS2, krijgt een remaster in de vorm van Katamari Damacy Reroll. De remaster verschijnt komende winter voor de Nintendo Switch en pc. Ook er ook een release komt voor nog andere platformen is voorlopig niet bekend.

De laatste game in de reeks was Touch My Katamari, dat in 2012 verscheen voor de PS Vita. Daarvoor verscheen ook nog Katamari Forever, dat in 2009 voor PS3 werd gelanceerd. In de games is het telkens de bedoeling om met een magische bal allerlei objecten naar je toe te trekken zodat de bal steeds groter en groter wordt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.