4gamers.be

Sky (tv) en Skybound (The Walking Dead) werken samen voor narratieve games

Door Jay, 14-09-2018 10:27

Sky, een grote Europese speler wat betaaltelevisie betreft, en Skybound Entertainment, het bedrijf achter The Walking Dead, hebben een samenwerking aangekondigd voor het ontwikkelen en uitgeven van narratieve (mobile) games. Concreet wil men "comics voor de iPhone generatie" brengen. Om dat te bereiken is Skybound Stories opgericht, dat met zowel nieuwe als bestaande IP's aan de slag zal gaan voor het creëren van narratieve games "over meerdere platformen heen", met een rijk en diepgaand verhaal. Men mikt op episodische games waarin de speler zelf echt het hoofdpersonage wordt, met keuzes die van belang zijn voor het verhaal.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.