4gamers.be

Final Fantasy VII en meer op weg naar Xbox One en Nintendo Switch

Door Jay, 14-09-2018 12:29

Square Enix heeft aangekondigd dat het heel wat oudere Final Fantasy games naar de Xbox One en Nintendo Switch brengt. Het gaat om te beginnen om Final Fantasy VII en Final Fantasy IX, die in 2019 verschijnen voor Xbox One en Nintendo Switch. Deze games verschenen ook al voor pc, PS4 en mobile en waarschijnlijk zijn de ports voor Xbox One en Nintendo Switch gebaseerd op die versies. Het zal alleszins de eerste keer zijn dat deze games op platformen van Xbox en Nintendo verschijnen.

Voorts komen ook Final Fantasy X | X-2 HD Remaster en Final Fantasy XII: The Zodiac Age naar Xbox One en Nintendo Switch. Het gaat om de opgepoetste ports die ook al beschikbaar zijn voor pc en PS4.

Tot slot is er ook nieuws omtrent enkele spin-offs. World of Final Fantasy komt in een verbeterde versie naar Xbox One en Nintendo Switch. De nieuwe versie heet World of Final Fantasy Maxima. Deze versie wordt ook gelanceerd voor pc en PS4, waarvoor de oiginele versie reeds beschikbaar was. World of Final Fantasy Maxima verschijnt op 8 november. Komende winter mogen we ons op PS4 en Nintendo Switch ook nog verwachten aan Chocobo's Mystery Dungeon, dat in het Westen voor de Wii verscheen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.