4gamers.be

GameForce: OMEN by HP geeft een gaming laptop weg

Door Jay, 15-09-2018 00:00

Op 13 en 14 oktober is het weer tijd voor GameForce, het grootste gaming event van België. Net als vorig jaar vindt GameForce ook nu weer plaats in de Nekkerhal te Mechelen en daar zal het opnieuw OMEN by HP verwelkomen. Daar kan je niet alleen terecht om games te spelen op de nieuwste hardware, je kan er ook deelnemen aan een wedstrijd om een 15" gaming laptop te winnen. Om kans te maken moet je zeker aanwezig zijn op GameForce OMEN by HP stand op zondag 14 oktober om 17:00.

Meer info over deze actie is te vinden op de website van OMEN by HP, waar je ook nog eens tickets voor GameForce kan winnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.