4gamers.be

Sexy mousepads in speciale editie van Dead or Alive 6

Door Jay, 17-09-2018 16:16

Dead or Alive 6 zou minder seksistisch zijn door minder te focussen op de "troeven" van de vrouwelijke vechters. De physics van de borsten bijvoorbeeld zouden realistischer zijn en minder overdreven, en de vrouwelijke personages zouden meer kleren om het lijf hebben. Die lijn wordt echter niet in alle aspecten van de game doorgetrokken. Een speciale editie voor de Japanse markt is immers, tja, nog steeds een speciale editie voor de Japanse markt.

Concreet gaat het om het zogenaamde "Strongest Package" van Dead or Alive 6, dat omgerekend zo'n 200 euro kost. Daarvoor krijg je dan de content van de Collector's Edition (game, soundtrack, artbook, badges en code voor de Digital Deluxe Edition), aangevuld met vijf sexy posters voor in de badkamer en drie mousepads met enig reliëf. Eentje heeft de borsten van Honoka en een andere heeft het achterwerk van Marie Rose waarop je je pols kan laten rusten. Een derde mousepad blijft voorlopig geheim.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.