4gamers.be

Piepkleine PlayStation Classic console aangekondigd

Door Jay, 19-09-2018 09:14

Sony heeft de PlayStation Classic aangekondigd, al zal de piepkleine console vermoedelijk eerder bekend worden als de PlayStation Mini, zoals we ook spreken van de NES Mini en SNES Mini. Het concept is eigenlijk ook gewoon hetzelfde: een mini-versie van een oude console, opnieuw ontworpen voor hedendaagse tv-schermen (dus met HDMI), die toegang biedt tot een reeks klassieke games.

De PlayStation Classic zou geleverd worden met 20 voorgeïnstalleerde games, waaronder Final Fantasy VII, Tekken 3, Jumping Flash, Wild Arms en R4 Ridge Racer Type 4. De overige titels worden later nog onthuld. Of er nadien ook nog extra games kunnen worden toegevoegd is niet bekend, maar die kans lijkt klein. Het zal ook niet mogelijk zijn om je oude PlayStation discs te gebruiken in combinatie met de PlayStation Classic.

De PlayStation Classic, die  verschijnt op 3 december voor 99,99 euro. Daarvoor krijg je dan de console zelf, aangevuld met twee controllers en uiteraard de games. Een USB AC Adapter is niet inbegrepen, maar een usb-oplaadkabel en hdmi-kabel zijn wel voorzien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.