4gamers.be

Rockstar kondigt Red Dead Online aan

Door Jay, 20-09-2018 10:50

Rockstar heeft Red Dead Online aangekondigd als online component van Red Dead Redemption 2. Die game verschijnt op 26 oktober voor PS4 en Xbox One, maar op Red Dead Online is het nog wachten tot november. De online component wordt dan gelanceerd in een open bèta die toegankelijk is voor wie Red Dead Redemption 2 heeft.

Erg veel is er nog niet bekend over Red Dead Online, maar vermoedelijk is Red Dead Online voor Red Dead Redemption 2 wat GTA Online voor GTA V is, al is het natuurlijk te hopen dat de problemen van GTA Online hier niet opnieuw van de partij zijn. Je zou alvast je eigen cowboy, cowgirl of outlaw kunnen creëren om mee aan de slag te gaan in Red Dead Online, dat gebruik maakt van de hele spelwereld van de singleplayer campaign. Qua gameplay zouden narratieve elementen gemengd worden met competitieve en co-op multiplayer gameplay. Spelers kunnen in hun eentje of in team spelen en Rockstar wil Red Dead Online net als GTA Online over de jaren heen laten evolueren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.