4gamers.be

Diablo animatieserie op weg naar Netflix

Door Jay, 24-09-2018 11:53, bron: https://www.resetera.com/threads/variety-diablo-animated-series-coming-to-netflix.70026/

Het ziet er naar uit dat er een Diablo animatieserie voor Netflix wordt ontwikkeld. Via Twitter liet Andrew "Andy" Cosby, oprichter van Boom! Studios en schrijver van de Hellboy reboot, weten dat hij bezig is met de laatste gesprekken met Activision en Netflix voor het schrijven en creëren van zo'n serie. De tweet is inmiddels wel weer verwijderd. Oeps.

Blizzard liet afgelopen zomer weten dat het dit jaar nog wat nieuws omtrent Diablo te melden heeft. Sindsdien is Diablo III voor de Nintendo Switch aangekondigd, maar vermoedelijk zit er nog meer aan te komen. Een HD-versie van Diablo II wordt bijvoorbeeld al een tijdje verwacht. Een aankondiging van een Netflix animatieserie gebaseerd op Diablo mogen we daar nu waarschijnlijk ook nog aan toevoegen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.