4gamers.be

GameForce steunt kinderafdeling UZ Antwerpen

Door Jay, 24-09-2018 19:07

GameForce slaat de handen in elkaar met het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen om via 4Care, een liefdadigheidsactie van GameForce, gaming toegankelijker te maken voor de zieke kindjes van het Moeder- en kindcentrum van het ziekenhuis.

Deze kindjes zijn soms verplicht om maanden opgenomen te blijven en dan kan gaming een uitweg bieden, om zo de sleur te doorbreken, maar ook om spelenderwijs oefeningen te doen en zaken aan te leren en te trainen.

Om de volgende stap mogelijk te maken in dit hele begeleidingsproces wil 4Care geld inzamelen om de nodige technologie aan te schaffen. In dit geval zijn we op zoek naar voldoende middelen om VR-brillen aan de afdeling te kunnen schenken.

Kom op GameForce dus even langs, speel Two Point Hospital en zie of je misschien wat geld over hebt om deze zieke kinderen een gamend hart onder de riem te steken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.