4gamers.be

Nintendo laat zieke fan enkele dagen voor zijn dood nog nieuwe Smash Bros. spelen

Door Jay, 25-09-2018 16:28, bron: https://www.reddit.com/r/smashbros/comments/9iorhk/terminal_cancer_patient_chris_taylor_passes_away/

Afgelopen vrijdag trokken enkele vertegenwoordigers van Nintendo naar Chris "SpookyWoobler" Taylor, een gamer die (opnieuw) kanker had en volgens dokters hoogstens nog enkele maanden te leven had. Via Twitter drukte Chris zijn vrees uit dat hij niet meer lang genoeg zou leven om de nieuwe Super Smash Bros. te spelen. Dankzij de hulp van de community echter bereikte zijn verhaal Nintendo, dat hem verraste met een demo van Super Smash Bros. Ultimate. Samen met een vriend, zijn broer en moeder kon hij er drie uur lang mee aan de slag.

Hartverwarmende steun van de community die leidde tot een hartverwarmend gebaar van Nintendo, wat dan weer zorgde voor een hartverwarmend verhaal dat nu de wereld rondgaat. Helaas moet daarbij ook gemeld worden dat Chris gisteren overleden is. In een verklaring dankt zijn broer de community voor alle steun en hij hoopt dat we allemaal de nagedachtenis aan Chris levendig te kunnen houden door samen te blijven gamen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.