4gamers.be

GTA Online heeft nu ook een lijkwagen

Door Jay, 26-09-2018 09:51

Rockstar heeft weer een nieuwe update uitgerold voor GTA Online en deze keer wordt een compleet nieuw voertuig toegevoegd. Via San Andreas Super Autos kan je namelijk aan de Chariot Romero Hearse geraken. Dat is een lijkwagen waarmee je voortaan door de straten van Los Santos kan rijden. Ook is nu via San Andreas Super Autos de Mammoth Patriot, een stevige SUV, te koop.

Echt nieuw is de lijkwagen overigens niet. Helemaal in het begin van GTA Online kon de lijkwagen gevonden worden op dezelfde plaats als in de singleplayer mode van GTA V en zo dus ook in het bezit komen van spelers, maar bij de release van de next-gen versies werd de wagen uit GTA Online gehaald en konden spelers er slechts via bepaalde omweggetjes weer aan geraken. Nu is de lijkwagen dus gewoon te koop.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.