4gamers.be

Xbox One krijgt ondersteuning voor muis en keyboard

Door Jay, 26-09-2018 10:59

Microsoft heeft aangekondigd dat het in de loop van de komende weken ondersteuning voor muis en keyboard activeert op Xbox One, zij het in eerste instantie enkel voor Xbox Insiders. Ontwikkelaars zullen wel zelf nog kunnen kiezen of ze muis en keyboard toelaten voor hun game, dus het wordt niet standaard voorzien voor alle games. Warframe zou de eerste game zijn die er gebruik van maakt.

Volgens Microsoft zouden de meeste muizen en toetsenborden (usb, zowel draadloos en bedraad) moeten werken op de Xbox One, maar men werkt ook samen met Razer om een muis en keyboard te voorzien dat de "best mogelijke ervaring" biedt. Vermoedelijk betreft dit gewoon Razer hardware met een Xbox logo erop.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.