4gamers.be

In november kunnen verschillende Fortnite accounts samengevoegd worden

Door Jay, 27-09-2018 12:03

Nu Sony cross-platform play met andere consoles toelaat voor Fortnite is meteen ook het probleem van de accounts opgelost. Wie een Epic Games account gelinkt had aan PS4 kon die namelijk niet meer gebruiken op Xbox One of Nintendo Switch. Dat kan nu wel weer en het is makkelijk om accounts van elk platform aan één en dezelfde Epic Games account te hangen.

Momenteel is het wel niet mogelijk om een PlayStation account weer te ontkoppelen, hetgeen vooral irritant is als je speciaal een aparte Epic account hebt aangemaakt om te vermijden dat je hoofdaccount zou geblokkeerd worden omdat je Fortnite op zowel PS4 als een andere console wou spelen. Epic is er echter mee bezig en het zou slechts een kwestie van dagen zijn alvorens het mogelijk wordt om een PlayStation account te ontkoppelen van de ene Epic account om die vervolgens weer te koppelen aan een andere (hoofd)account, zodat alle console accounts samen zitten.

Voorts heeft Epic aangekondigd dat het in november mogelijk zou worden om verschillende Epic accounts samen te voegen. Op die manier kan je je tijdelijke accounts samenvoegen met je hoofdaccount, wat handig is om je progressie en aankopen van op je tijdelijke account mee te nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.