4gamers.be

Eerste beelden mobile Call of Duty gelekt

Door Jay, 01-10-2018 11:51, bron: https://www.resetera.com/threads/leaked-screenshots-of-tencent-call-of-duty-for-smartphones-looks-as-good-as-the-old-console-games.71652/

Onlangs al werd een nieuwe mobile Call of Duty game aangekondigd in het kader van een samenwerking tussen Activision en het Chinese Tencent. Daar is nu blijkbaar een beperkte bèta van beschikbaar en dus zijn ook de eerste beelden ervan gelekt. Die zien er niet onaardig uit en doen denken aan de oudere Call of Duty games, al is het natuurlijk de vraag hoe deftig alles draait en hoe het zit met microtransacties. De mobile Call of Duty game is namelijk free-to-play en lijkt enkel bestemd te zijn voor de Chinese markt.

Het is overigens niet de eerste keer dat over een mobile Call of Duty game wordt gesproken. Vorig jaar werd immers ook al eens een mobile Call of Duty game aangekondigd, maar daarover is niets meer naar buiten gekomen. Die game zou ontwikkeld worden door King, dat in handen is van Activision en dat we kennen van Candy Crush. Die game, als die er nog komt, is vermoedelijk bestemd voor de Westerse markt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.