4gamers.be

Dit zijn de winkansen van lootboxen in FIFA 19

Door Jay, 01-10-2018 13:49, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-29-now-fifa-19-discloses-pack-odds-the-true-horror-of-fut-is-laid-bare

Enkele maanden geleden zei EA dat het bij FIFA 19 de winkansen van de Ultimate Team packs ("lootboxen") zou vrijgeven en nu FIFA 19 effectief verschenen is, zijn ook die winkansen onthuld. Meteen wordt zo bevestigd wat we stiekem al wisten natuurlijk, namelijk dat ze kans op écht goede spelers niet alleen klein, maar zelfs héél klein is. De kans op een "Ones to Watch Player" wordt ook niet echt specifiek benoemd. Men heeft het over een kans van "minder dan 1%", maar dat kan 0,99% zijn of 0,0000000001% procent natuurlijk, of nog iets anders.

Door deze winkansen vrij te geven tracht EA transparanter te zijn en enigszins tegemoet te komen aan de kritiek van verschillende gokinstanties in verschillende landen. Voor de Belgische Kansspelcommissie echter gaat dit niet ver genoeg en zijn de Ultimate Team packs in hun huidige vorm illegaal omdat ze onder gokken vallen en niet als dusdanig gereguleerd zijn. EA echter is niet van plan deze elementen te verwijderen of zich aan te passen aan de wet, waardoor mogelijk een rechtszaak tussen België en EA volgt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.