4gamers.be

Red Dead Redemption 2 toont first-person mode en meer

Door Jay, 01-10-2018 15:11

Rockstar heeft een nieuwe gameplay video vrijgegeven van Red Dead Redemption 2. Daarin zien we allerlei activiteiten en gebeurtenissen die de game ons voorschotelt, gaande van overvallen en confrontaties met bendes en criminelen tot luchtiger tijdverdrijf, zoals caféspelletjes en een babbeltje slaan met de vrouwen. Ook wordt duidelijk hoe vrij de speler is om te doen en te laten wat hij wil, en in hoeverre keuzes een invloed hebben op het verloop van de game. Ook het Dead Eye systeem en de first-person mode van de game komen in beeld, evenals nieuwe cinematische camerastandpunten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.