4gamers.be

Google laat je Assassin's Creed Odyssey spelen via Chrome

Door Jay, 02-10-2018 10:42

Google is naar buiten gekomen met Project Stream. Dat is een streaming initiatief dat gebruikers moet toelaten om complexe content, waaronder high-end games, te ervaren via hun Chrome browser. Voorlopig is Project Stream wel nog maar een technische test om een van de grootste uitdagingen van streaming aan te pakken. Daarvoor maakt men gebruik van een van de meest veeleisende zaken om te streamen, zijnde een high-end game. Concreet maakt men gebruik van Assassin's Creed Odyssey en de uitdaging is natuurlijk om de latency zo laag mogelijk te krijgen zonder te moeten inleveren wat grafische kwaliteit betreft.

Om dit nieuwe systeem te testen laat Google vanaf aanstaande vrijdag, 5 oktober, een beperkt aantal gebruikers in hun Chrome browser aan de slag gaan met Assassin's Creed Odyssey. Voorlopig is de test waarvoor je je kan aanmelden wel enkel toegankelijk voor wie in de VS woont. Daarnaast moeten deelnemers minstens 17 jaar oud zijn en moeten ze beschikken over een internetverbinding die minstens 25 megabits per seconde aan kan.

Begin dit jaar al doken berichten op over een Google game streaming service en mogelijk is Project Stream daar een uitloper van.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.