4gamers.be

"Cyberpunk 2077 verschijnt in 2019"

Door Jay, 03-10-2018 09:54

Een officiële releasedatum voor Cyberpunk 2077, de ambitieuze first-person cyberpunk RPG van CD Projekt RED, is nog niet bekend, wat niet zo verwonderlijk is aangezien we de game pas eerder dit jaar voor het eerst echt te zien kregen. Er werd wel al eens gehint naar een mogelijke release in 2019, maar dat is het dan ook. Verder wordt gezegd dat aan de financiële steun die CD Projekt RED van de Poolse overheid krijgt voor het maken van de game een deadline van 2019 verbonden is, maar natuurlijk is het niet ondenkbaar dat daar wat mee geschoven kan worden.

Nu echter is er nog een indicatie gekomen dat Cyberpunk 2077 toch wel eens in 2019 zou kunnen verschijnen. Dat werd namelijk met zoveel woorden gezegd door Bilkom, de uitgever die Cyberpunk 2077 in Turkije zal uitbrengen. Bilkom is ook de Turkse uitgever van de The Witcher games en in dat opzicht niet meteen een partij die uit de lucht komt vallen.

De tweet waarin 2019 vermeld werd, is inmiddels wel alweer verwijderd, mogelijk na contact met CD Project RED. Het valt echter af te wachten of 2019 compleet onjuist is dan wel of Bilkom te vroeg met het jaartal naar buiten kwam. CD Projekt RED zelf houdt het voorlopig op een "when it's done".

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.