4gamers.be

Blizzard heeft een nieuwe president

Door Jay, 04-10-2018 10:26

Blizzard Entertainment heeft enkele wijzigingen aan de top doorgevoerd. Mike Morhaime, een van de oprichters van Blizzard die al sinds het begin (1991) bij het bedrijf zit, verlaat zijn positie van president. Hij zal wel nog actief blijven als "strategisch adviseur". Morhaime wordt als president vervangen door J. Allen Brack, die tot nu toe executive producer was voor World of Warcraft. Voor zijn tijd bij Blizzard werkte Brack aan Wing Commander en Star Wars Galaxies.

Verder zijn er nog wat verschuivingen. Ray Gresko, Chief Development Officer, en Allen Adham, mede-oprichter van Blizzard, maken nu deel uit van het executive team. Adham speelde een belangrijke rol bij de lancering van Warcraft, StarCraft en Diablo. Hij had de leiding bij de creatie van World of Warcraft en was lead designer in de eerste vijf jaar van de MMORPG. Twee jaar geleden kwam hij terug naar Blizzard. Gresko dan weer kwam in 2008 naar Blizzard als production director voor Diablo III. Daarna werd hij ook executive producer voor Overwatch.

J. Allen Brack

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.