4gamers.be

Werkt Larian aan nieuwe Baldur's Gate?

Door Jay, 05-10-2018 11:25, bron: https://www.resetera.com/threads/rumour-larian-studios-acquired-baldurs-gate-license-and-is-working-on-baldurs-gate-3.72902/

Het zou kunnen dat het Belgische Larian Studios aan een nieuwe Baldur's Gate werkt. Iemand heeft op een forum namelijk laten weten dat een nieuwe collega van hem, die eerder bij Larian werkte, heeft laten weten dat de studio de Baldur's Gate licentie in handen heeft gekregen. Hij wist wel niet te zeggen of Larian er effectief wat mee zou gaan doen, maar de veronderstelling is natuurlijk van wel.

Elders dan weer heeft Brian Fargo, die nu bij inXile Entertainment werkt maar die voorheen actief was bij Interplay Entertainment, de oude uitgever van Baldur's Gate, laten weten dat hij weet wie momenteel aan Baldur's Gate 3 werkt. Aan die game zou dus wel degelijk gewerkt worden, en dan gaat het dus mogelijk om Larian Studios.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.