4gamers.be

Volgende maand eerste DLC voor Shadow of the Tomb Raider

Door Jay, 08-10-2018 10:01

Square Enix heeft wat details onthuld omtrent The Forge, de eerste post-launch DLC voor Shadow of the Tomb Raider. The Forge verschijnt op 13 november en is een eerste van 7 voorziene DLC episodes.

In The Forge trekt Lara naar een met lava gevulde Forge van de gevallen goden, waar ze de geheimen van Kuwaq Yaku tracht te ontrafelen. In deze nieuwe, uitdagende tombe zou ze ook het nalatenschap van een vriend ontdekken en zal ze een gevaar moeten overwinnen waarvan gedacht werd dat het al lang door de vlammen verwolgen was. The Forge is zowel solo als in co-op te spelen.

De uitdagingen van The Forge tot een goed einde brengen levert je de Grenadier skill op, evenals de Brocken outfit en het Umbrage 3-80 wapen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.