4gamers.be

Epic Games neemt anti-cheat bedrijf over

Door Jay, 08-10-2018 15:39, bron: https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-10-08-epic-games-acquires-game-security-and-anti-cheat-firm-kamu

Epic Games heeft Kamu overgekocht. Dat is een bedrijf dat gevestigd is in Helsinki en verschillende services aanbiedt aan uitgevers en ontwikkelaars, waaronder multiplayer game management, beveiliging en anti-cheat technologie. Hoeveel de overname heeft gekost, is niet bekend.

Epic Games werkte al samen met Kamu voor Fortnite, maar de overname betekent niet dat Kamu zich ni louter en alleen op titels van Epic Games zal richten. Ook andere "klanten" blijven bediend worden, ongeacht de engine die ze gebruiken. Epic wil Kamu wel verder uitbreiden en nieuwe services en technologie├źn ontwikkelen die het kan gebruiken voor zijn eigen engines.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.