4gamers.be

Officieel: PSN name change begin 2019 mogelijk

Door Jay, 10-10-2018 14:37, bron: https://blog.eu.playstation.com/2018/10/10/psn-online-id-change-feature-enters-playstation-preview-program-soon/

De kogel is door de kerk: Sony heeft eidelijk officieel de komst van PSN name changes aangekondigd, nadat daaromtrent recent nog geruchten waren opgedoken. Begin 2019 wordt het voor PSN-gebruikers mogelijk om hun gebruikersnaam te wijzigen. De eerste keer kan dat gratis, maar daarna moet je 9,99 euro betalen (of 4,99 euro als je PlayStation Plus hebt). Een bèta gaat binnenkort van start via het preview programma van PlayStation.

Wel zit er een addertje onder het gras. Niet alle games zullen immers gegarandeerd ondersteuning bieden voor de name change optie. In de praktijk zouden games die na 1 april 2018 zijn verschenen sowieso ondersteund worden, en ook een groot deel van games die voor die datum zijn verschenen zouden ondersteuning bieden, maar Sony wijst er op dat het mogelijk is dat sommige games voor problemen zorgen en dat gebruikers dan errors of andere problemen kunnen ervaren. Het is dan wel mogelijk om terug te keren naar je originele PSN ID, hetgeen de problemen zou moeten oplossen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.