4gamers.be

Document Europese Unie onthult nieuwe indie games

Door Jay, 11-10-2018 13:52, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-10-10-eu-funding-document-reveals-30-unannounced-games-from-high-profile-indie-devs

Het Education, Audiovisual and Culture Executive Agency van de Europese Unie heeft een document vrijgegeven waarin melding wordt gemaakt van een reeks indie games waarvoor het dit jaar centjes vrijmaakt. De grootste naam die we zien is vermoedelijk Trine 4 van Frozenbyte, maar ook elders zien we interessante namen verschijnen.

Snowcastle Games bijvoorbeeld werkt aan een vervolg op zijn action-RPG Earthlock, terwijl Tequila Works, dat we kennen van Rime en The Sexy Brutal, iets genaamd Lumberjack maakt. Zoink Games, bekend van Stick it to the Man, Fe en Flipping Death, komt op de proppen met Roll Them Bones en No Code, dat onlangs nog de sci-fi thriller Observation aankondidge, werkt aan Stranded. Revolution Software, bekend van Broken Sword, ontvangt centjes voor een VR-project genaamd Parzival's Stone VR.

Hoewel in de lijst ongetwijfeld nog niet aangekondidge games zullen staan, zijn er ook games die we reeds kennen en die hier slechts onder hun projectnaam opduiken. We weten bijvoorbeeld dat H2O de codenaam is van het reeds aangekondigde Project Méliès, een game van Bloober Team, bekend van Observer en Layers of Fear. Zo zou het dus ook kunnen dat pakweg Stranded eigenlijk de codenaam is van Observation.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.