4gamers.be

Sony wil geen handtastelijkheden in nieuwe Senran Kagura game

Door Jay, 15-10-2018 14:10, bron: https://marvelousgames.com/blogs/news/important-product-update-for-senran-kagura-burst-re-newal

Uitgever Xseed laat weten dat de PS4-versie van Senran Kagura Burst Re:Newal uitgesteld wordt. Sony heeft namelijk te kennen gegeven dat het de zogenaamde Intimacy Mode niet in de PS4-versie wil hebben. Die mode laat spelers toe om de personages uit te dossen met weinig verhullende outfits, waarna spelers ze ook kunnen betasten om "een reactie uit te lokken". Deze handtastelijkheden in combinatie met het jonge uiterlijk van de personages zit Sony niet lekker.

Eerdere games in de reeks hadden deze mode overigens ook al, maar volgens Xseed is het een redelijk recent beleid van Sony om dergelijke zaken te weren. Eerder dit jaar werd een Westerse versie van Omega Labyrinth Z voor PS4 en PS Vita geannuleerd om een gelijkaardige reden.

Senran Kagura Burst Re:Newal, dat een remake is van Senra Kagura Burst dat in 2012 voor de 3DS verscheen, zal wel nog gewoon ongecensureerd verschijnen via Steam. De pc-versie zal samen met de PS4-versie verschijnen, maar een concrete datum is nog niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.