4gamers.be

Documentaire over GTA V in de maak

Door Jay, 16-10-2018 10:58, bron: https://www.screendaily.com/news/grand-theft-auto-documentary-in-the-works-from-salon-pictures-independent-exclusive/5133507.article

Blijkbaar wordt er gewerkt aan een documentaire over de ontwikkeling en het succes van GTA V, een van de meest succesvolle games ooit in een van de meest succesvolle game franchises ooit. De productie is in handen van Salon Pictures (Churchill, McQueen) en aan het hoofd staat Rob Ryan, bekend als regisseur van Breaking Habits. Wie van Rockstar precies betrokken is, is niet bekend, maar de documentaire, die The Billion Dollar Games zou heten, zou bestaan uit nieuwe en oude interviewbeelden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.