4gamers.be

Fortnite krijgt in-game Tournaments

Door Jay, 16-10-2018 11:05

Update 6.10 voor Fortnite staat voor de deur en die brengt onder meer een in-game Tournaments feature met zich mee. In de game worden dan regelmatig toernooien georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen om prijzen te winnen.

Nadat update 6.10 uitgerold is zal een eerste reeks toernooien plaatsvinden van 16 oktober, vandaag dus, tot 1 november. De toernooien duren tussen de 2 en de 5 dagen en focussen op verschillende game modes. Elke toernooisessie zal verschillende uren duren en spelers strijden om de meeste punten te verzamelen, wat kan door kills te halen of op een hoge positie te eindigen. Spelers die het vooropgestelde doel halen qua punten krijgen een speciale pin. In de toekomst zullen dergelijke pins spelers toelaten om naar een volgende ronde in een toernooi door te stoten of om prijzen te winnen. Meer info over de toenooien is hier te vinden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.