4gamers.be

Eerste live event Assassin's Creed Odyssey geannuleerd

Door Jay, 18-10-2018 09:39

Normaal zou deze week een eerste live event van start gaan voor Assassin's Creed Odyssey, maar dat feestje gaat niet door. Door onvoorziene technische problemen is het eerste event in zijn geheel geannuleerd.

Nochtans leek er eerst geen vuiltje aan de lucht te zijn. Wie eerder deze week in de game dook, kreeg het bericht te zien dat Damais the Indifferent als Epic Mercenary doelwit gezocht werd. Spelers konden hem echter nergens vinden. Aanvankelijk hoopte Ubisoft het probleem nog te kunnen verhelpen, maar dat is dus niet gelukt en dus is beslist om het event gewoon te annuleren. Ubisoft lanceerde vervolgens het gerucht dat Damais op het laatste moment op de vlucht is geslagen, maar dat men hem opspoort zodat hij later alsnog de strijd kan aangaan met spelers, die dan Epic en Legendary beloningen kunnen krijgen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.