4gamers.be

Actieve ontwikkeling Dirty Bomb wordt binnenkort stopgezet

Door Jay, 19-10-2018 09:45, bron: https://www.dirtybomb.com/news/the-future-of-dirty-bomb/

Dirty Bomb, de free-to-play shooter van Splash Damage, wordt binnenkort niet langer actief verder ontwikkeld. Splash Damage zal in de loop van de komende weken nog een nieuwe versie met bug fixes uitbrengen, maar dan houdt het op.

Dirty Bomb werd in 2015 gelanceerd en aanvankelijk was Nexon uitgever van dienst. Uiteindelijk kwam de hele game in handen van Splash Damage zelf terecht, waardoor het meer zijn eigen ding kon doen. Dat bleek echter niet voldoende om er het succes van te maken waar men op had gehoopt, waardoor het financieel niet verantwoord is om er mee verder te gaan.

Splash Damage laat wel weten dat de servers online blijven zolang een "significant" aantal mensen de game speelt. Wie het All Merc Pack heeft gekocht, krijgt voor 31 januari 2019 zijn of haar geld terug.

Reacties

  • Nightfire

    Zonde, maar begrijpelijk. Vind de game echt wel goed.,Het kan niet genoeg spelers trekken om bijvoorbeeld het ranked gedeelte van de grond te krijgen, waardoor er weer geen nieuwe spelers komen omdat er geen echt ranked is.
    Ik kan de stijl wel waarderen, maar het hangt een beetje tussen cartoon en realisme in, waardoor het ook allebei net niet is. Over maps wordt heel goed nagedacht, alleen de ontwikkeling ging zeker aan het begin wel traag. Wel netjes dat ze de servers nog even laten draaien.

    • Geplaatst op 2018-10-20 om 17:32

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.