4gamers.be

Huiszoekingen bij makers van GTA V cheats

Door Jay, 19-10-2018 11:54, bron: https://www.kotaku.com.au/2018/10/two-melbourne-homes-searched-over-gta-5-cheat-infamous/

In Australië hebben huiszoekingen plaatsgevonden bij twee personen die verdacht worden van de ontwikkeling en distributie van GTA V cheats. De huiszoekingen vonden in september al plaats en zijn het gevolg van een klacht van Rockstar en Take-Two Interactive.

De twee personen wiens huis doorzocht werd, hebben een verbod gekregen op het verder ontwikkelen, verdelen en verkopen van cheats. Houden ze zich daar niet aan, dan kunnen ze een gevangenisstraf opgelegd krijgen. Voorts waren de financiële middelen van vijf betrokken personen bevroren, maar inmiddels is die actie teruggeschroefd naar slechts één persoon. De verdachten hebben nog geen verdediging voorgelegd, maar later deze maand komt de zaak weer voor de rechtbank.

De cheats in kwestie staan bekend als de Infamous Cheats lieten spelers teleporteren, in-game geld creëren, een super jump uitvoeren, items dupliceren, oneindig veel ammo hebben en meer. Ze werden voor 40 dollar verkocht, maar werden zo'n half jaar geleden offline gehaald.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.