4gamers.be

Ja hoor, grote penissen in Soulcalibur VI

Door Jay, 20-10-2018 00:01

Soulcalibur VI werd deze week gelanceerd voor pc, PS4 en Xbox One. De game laat character customization toe en dus kunnen spelers hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Natuurlijk betekent dat ook dat binnen de kortste keren grote penissen opdoken.

Erg moeilijk blijkt het ook niet te zijn om zo'n grote penis in elkaar te knutselen. Gewoon wat prutsen met de Apple, Cylinder en Heart items in de create-a-soul mode en klaar. Combineer die penis dan nog eens met de moves van Voldo en het wordt nog interessanter. Of Bandai Namco deze opties in de game zal laten zitten, valt nog af te wachten.

Ongecensureerde beelden kan je vinden op de tweede pagina van dit bericht, maar u bent gewaarschuwd: ze zijn ongecensureerd en NSFW.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.