4gamers.be

GTA V exploit liet hackers toe om spelers in singleplayer te doden

Door Jay, 22-10-2018 11:14, bron: https://motherboard.vice.com/en_us/article/7x339d/gta-online-hack-let-trolls-kill-gamers-in-single-player-mode

Het is geen geheim dat GTA Online een probleem heeft van cheaters, maar recent was het voor hackers ook mogelijk om de singleplayer van spelers te beïnvloeden. Via een nieuwe update werd het namelijk mogelijk om via de zogenaamde mod menu's de unieke ID's van spelers te achterhalen, waardoor die ook bewust geviseerd konden worden, niet alleen in GTA Online maar dus ook in de singleplayer van GTA V. Zo konden hackers spelers in de singleplayer gewoon laten sterven, hun game laten crashen, hun geld laten verdwijnen en meer. Inmiddels zou het probleem verholpen zijn, al rept Rockstar er voorlopig met geen woord over via support of in patch notes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.