4gamers.be

Fortnite: Save the World pas in 2019 free-to-play

Door Jay, 22-10-2018 16:51, bron: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/save-the-world-state-of-development---october-2018

Door het succes van de free-to-play Battle Royale mode van Fortnite zou je haast vergeten dat de game ook nog een Save the World mode heeft. Dat is een PvE mode die in juli 2017 in early access werd gelanceerd, inclusief prijskaartje. De bedoeling was om Save the World dit jaar free-to-play te maken, maar Epic Games heeft nu laten weten dat er nog te veel werk aan de winkel is. De plannen zijn dan ook gewijzigd en nu is het de bedoeling om Save the World in 2019 ergens free-to-play te maken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.