4gamers.be

Engelse trailer voor nieuwe Pokémon film

Door Jay, 25-10-2018 11:56

Voor het eerst is een Engelse trailer verschenen van Pokémon the Movie: The Power of Us. In de VS wordt de film eind november en begin december enkele keren getoond tijdens speciale events. Ook een release buiten de VS staat gepland, maar daarover is nog niet meteen info bekend. Het verhaal:

Een jonge atlete die haar hoogtepunt al achter de rug heeft, een geboren leugenaar, een verlegen onderzoeker, een bittere oude vrouw en een klein meisje met een groot geheim. Het enige dat zij met elkaar delen is een klein stadje aan zee. Eens per jaar komen de bewoners bij elkaar ter ere van de Legendarische Pokémon Lugia, die gezorgd heeft voor de wind die het plaatsje in een ver verleden heeft beschermd tegen verwoesting. Het festival is een tijd van feesten, met een wedstrijd om Pokémon te vangen en een ceremoniële vlam die wordt ontstoken om Lugia te eren. Maar wanneer een reeks incidenten niet alleen het festival, maar alle mensen en Pokémon die in het stadje wonen bedreigt, is er meer nodig dan alleen Ash en Pikachu om redding te bieden. Zouden deze mensen hun verschillen opzij kunnen schuiven en samenwerken om hun stad te redden? Of zal alles eindigen in verwoesting?
 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.