4gamers.be

Red Dead Redemption 2 app doet pc-versie vermoeden

Door Jay, 29-10-2018 14:33, bron: https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-companion-app-points-to-pc-version-of-the-game/

Speurneuzen hebben in de code van de Red Dead Redemption 2 companion app aanwijzingen gevonden die doen vermoeden dat de game ook naar pc komt. Hoewel sommige bestanden eerder lijken te wijzen op een pc-versie van de app, zijn er ook vermeldingen van verschillende grafische opties, zoals resoluties en de kwaliteit van reflecties en schaduwen. Ergens wordt ook gewoon "PcVersion" vermeld en verder duikt ook "PARAM_Oculus" op.

Wat dit nu concreet te betekenen heeft, valt natuurlijk nog af te wachten, maar het biedt wel weer dat extra sprankeltje hoop voor een pc-versie. Bij Rockstar houden ze de lippen voorlopig wel nog stijf op elkaar, maar dat was bij GTA V natuurlijk ook het geval. Met het oog op de goudmijn die Red Dead Online in navolging van GTA Online vermoedelijk zal worden, lijkt een pc-versie alleszins waarschijnlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.